Van der Valk introduceert Toos Restaurant
zaterdag 06 juli 2024

Uiteraard blijft het restaurant zoals iedereen van Van der Valk Hotel Hoorn gewend is maar dan in een nieuw jasje.

Geïnspireerd door en vernoemd naar de nog altijd zeer betrokken grootmoeder Toos van der Valk, belooft het restaurant een unieke eetervaring te bieden. Gastronomie van het hoogste niveau, overschonken met een bijzondere familiegeschiedenis.

Op 2 juli jongstleden was er een feestelijke opening met een geselecteerd gezelschap van met name Van der Valk Familieleden, waarbij Mevrouw Toos van der Valk het sprankelend middelpunt vormde.

Het verhaal van Restaurant Toos begint allemaal bij mevrouw Toos van der Valk, een vrouw die altijd voor op de tijd loopt en bekend staat om haar bescheidenheid en warmte. Samen met haar partner Gerrit van der Valk legde zij de basis voor het Van der Valk concern, altijd met een sterke focus op familie en samenwerking: “Oma Toos, omringd door een grote, liefdevolle familie met onder andere haar 38 kleinkinderen en 48 achterkleinkinderen, hoopt dat de sterke familiebanden en de waarden van leren van elkaar ook door toekomstige generaties worden voortgezet. Ze hoopt dat deze familiewaarden, die zo belangrijk zijn in dit mooie bedrijf, als fundament blijven dienen voor nog vele jaren van succes. Daar heeft ze ook alle vertrouwen in, want elke volgende Van der Valk-generatie krijgt de familiewaarden al van jongs af aan mee. “

De nieuwe, met de door Toos van der Valk zelf hand geschreven menukaart, weerspiegelt haar persoonlijke voorkeuren. Op deze nieuwe menukaart met diverse suggesties onder “Toos’ Favorieten”, vinden de gasten ook haar eigen wijn, Toos Rosé en een aantal van haar favoriete gerechten terug zodat iedereen van deze kan genieten, net zoals zij dat zelf doet.

Special menu
De officiële opening van Toos Restaurant vond plaats op 2 juli. Onder toeziend oog van Toos van der Valk werd het lintje samen met kleindochter Tessa van der Valk ceremonieel doorgeknipt, waarna familieleden werden getrakteerd op een feestelijke avond met een speciaal, samen met Toos opgesteld, menu. Daarbij werd de heerlijke Toos Rosé ook rijkelijk geschonken!

Na deze opening verwelkomt Toos Restaurant u nu met veel genoegen in deze nieuwe aanwinst! Voor meer informatie en reserveringen voor het nieuwe Toos Restaurant, kunt u contact opnemen met Van der Valk Hotel Hoorn via telefoonnummer 0229-799060 of per e-mail via info@hotelhoorn.com.

Reacties