Historische vereniging Blokker presenteert
zaterdag 09 maart 2024

Om de herinneringen aan deze gebeurtenis levend te houden, organiseert de historische vereniging Blokker een groot Beatles-event. Op zaterdag 8 juni 2024 is het weer B-DAY in Blokker. Een dag boordevol Beatlesactiviteiten en muziek!

The Cavern Beatles (Liverpool UK)
Met bijzonder veel trots kondigen wij aan dat The Cavern Beatles uit Liverpool naar Blokker komen voor twee optredens. Deze band zorgt voor een verbazingwekkend realistische, twee uur durende Beatleservaring. The Cavern Beatles worden niet voor niets beschouwd als de beste Beatles-tributeband van Europa. De optredens vinden plaats in sportzaal de Brug (Boekert 5, Oosterblokker) op een steenworp afstand van de veilinghal waar het in 1964 allemaal gebeurde.
Middagconcert: Aanvang: 15.00 uur (De zaal gaat open om 14.00 uur en sluit om 18.30 uur).
Avondconcert: Aanvang 21.00 uur. (De zaal gaat open om 20.00 uur en sluit om 00.30 uur).

Toegang
De concerten zijn toegankelijk voor iedereen. Daarom wordt een gedeelte van de zaal voorzien van zitplaatsen. Eet- en drinkgelegenheden zijn ruim aanwezig. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor €29,50 via de link op www.historischblokker.nl.
Voor de snelle beslissers is er een speciale kortingsactie. Tot en met 15 maart zijn de tickets voor slechts €27,50 verkrijgbaar. De kaartverkoop loopt op volle toeren. Dus zorg dat je er snel bij bent!

Beatles in Blokker experience
Op deze dag is er in en rondom veiling ‘Op Hoop Van Zegen’ ook van alles te beleven. Want dat is toch de plek waar het allemaal gebeurde! Tijdens de experience beleeft u de sfeer van toen aan de hand van unieke filmbeelden, foto’s, een doorlopende quiz en een tentoonstelling. De veilingkantine zal worden omgetoverd tot Beatles-café. U kunt er terecht voor een hapje, een drankje en natuurlijk Beatlesmuziek. De ‘Beatles in Blokker experience’ is op 8 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur gratis te bezoeken.

Oproep
Wij komen graag in contact met mensen die in het bezit zijn van spullen die herinneren aan de optredens van The Beatles in Blokker. Heeft u foto’s, filmmateriaal, krantenknipsels of andere memorabilia, dan zouden we deze graag (in bruikleen) willen toevoegen aan de tentoonstelling. U kunt met ons in contact komen door een mail te sturen naar info@historischblokker.nl.

Reacties