Karsten Caravan- & Campermakelaardij 2de Paasdag geopend!
vrijdag 29 maart 2024

De markt voor gebruikte caravans blijft stabiel. De vakhandel verkocht in 2023 nog 15.598 gebruikte Caravans en dit is ongeveer 30% van de totale markt. De overige 70% wordt door particulieren onderling verkocht. Voor particuliere aan- & verkoop kunt u ook op 2de Paasdag terecht bij Karsten Caravan- & Campermakelaardij in Oosterblokker.

Verkoopbemiddeling Caravans & Campers
Bij Karsten Caravan- & Campermakelaardij kunt u als particulier terecht om de verkoop van uw caravan of camper uit handen te geven. Na een intake en taxatie wordt er een bemiddelingscontract opgesteld. Vervolgens verzorgt Karsten de promotie, bezichtigingen en onderhandeling en bij verkoop wordt de betaling veilig en goed geregeld via een derdengeldenrekening. Kortom, u wordt als verkoper volledig ontzorgd en de verkooptransactie wordt veilig en professioneel geregeld.

Een Caravan of Camper occasion kopen
Het aanbod dat bij Karsten in bemiddeling wordt geplaatst staat allemaal binnen in de verkoopruimte aan de Noorderdracht in Oosterblokker. Op 2de Paasdag kunt u hier terecht voor bezichtiging van de verschillende objecten. Bent u in de markt voor een gebruikte caravan of camper óf wilt u gewoon eens vrijblijvend oriënteren? Dan bent u 2de Paasdag van harte welkom!

BOVAG Onderhoudsbeurt
Karsten Caravan- & Campermakelaardij is onderdeel van Caravancentrum Karsten, waar u ook terecht kunt voor stalling (momenteel vol!) en BOVAG onderhoud. Mocht uw Caravan of Camper toe zijn aan een BOVAG Onderhoudsbeurt dan is het raadzaam de afspraak hiervoor zo snel mogelijk in te plannen. Zo voorkomt u lange wachttijden in het hoogseizoen. Bel 0229-261635 voor het maken van een afspraak!

Karsten Caravan- & Campermakelaardij is 2de Paasdag geopend van 11:00 tot 16:00uur. U bent van harte welkom aan de Noorderdracht 59A in Oosterblokker (naast de Molen).

Reacties