Nieuw interieur bij Lingerie Marijke
zaterdag 09 maart 2024

Sinds de opening in 1967 door de schoonmoeder van de huidige eigenaresse Eveline Vijn, vormen Kwaliteit en Service hier een belangrijke basis voor zowel de medewerkers als de vele klanten.

De geschiedenis van Lingerie Marijke begon met een specialisatie in korsetten, maar door de jaren heen heeft de winkel zich ontwikkeld tot een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Nederland. Met een oppervlakte van 250 m2 biedt de winkel een breed assortiment aan lingerie, nachtmode, badmode, herenmode en accessoires beschikbaar is voor de klanten.

Het team van Lingerie Marijke, bestaande uit 10 ervaren dames en een coupeuse, staat van maandag tot en met zaterdag klaar om klanten te voorzien van deskundig advies. Met een focus op het comfort en de tevredenheid van de klant, streven zij ernaar om elke klant met een gelukkig gevoel de deur uit te laten gaan.

Juiste maat en pasvorm
Bij Lingerie Marijke wordt veel waarde gehecht aan het vinden van de juiste maat en pasvorm voor elke klant. Het personeel is vakkundig opgeleid en volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Door samen te werken met gerenommeerde leveranciers zoals PrimaDonna en Marie Jo, kunnen zij een uitgebreid assortiment aanbieden, inclusief een specialisatie in grote cupmaten (van AA tot en met O).

Eveline benadrukt het belang van het nemen van de tijd bij het kiezen van de juiste lingerie. Met meer dan 125 verschillende maten en talloze variaties beschikbaar, is het essentieel om een bewuste aankoop te doen die past bij de individuele behoeften en voorkeuren van elke klant.

Privacy
Bij Lingerie Marijke staat privacy hoog in het vaandel. Het deskundige personeel neemt de tijd om klanten te adviseren en te begeleiden, zodat zij met een goed gevoel de winkel verlaten en graag terugkomen. Met een sterke focus op kwaliteit, service en klanttevredenheid is Lingerie Marijke een betrouwbare bestemming voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige lingerie in Enkhuizen en daarbuiten.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met Lingerie Marijke via telefoonnummer 0228-312400 of een bezoek brengen aan de website www.lingeriemarijke.nl.

Reacties